יוני פורסם מאי 13 פורסם מאי 13 פרודיות על שירים מוכרים איזה ממש אהבתם? אני לא אפרסם את שלי פרובקטיבי מדי אבל כן אפרסם משהו שהוא היה חלק מהילדות שלי מבוסס על שיר ראפ מוכר כמובן פמילי פרנדלי מוזמנים לפרסם את שלכם בלי תוכן מוגזם למניהם לטובת הקהל הצעיר שיבוא זה יכול להיות מיוצר אהוב ישראלי או כל דבר אחר שעולה לכם לראש 1 ציטוט
Penny פורסם מאי 13 פורסם מאי 13 פרודיות לא פרובוקטיביות? די מאתגר לחשוב עליהן חח מניחה שdont mine at night די אייקוני, ממש אהבתי את קייטי פרי ומיינקראפט אז היה מגניב לשמוע את הפרודיה ^^ לא יודעת אם זה נחשב פרודיה אבל יש גם את גרסת הסימליש של Last Friday Night שקייטי פרי בעצמה הקליטה לסימס 3, במקומה הייתי מתה מצחוק מהמילים 1 ציטוט !MWAH
יוני פורסם מאי 13 Author פורסם מאי 13 On 13/05/2025 at 19:46, Penny אמר: פרודיות לא פרובוקטיביות? די מאתגר לחשוב עליהן חח מניחה שdont mine at night די אייקוני, ממש אהבתי את קייטי פרי ומיינקראפט אז היה מגניב לשמוע את הפרודיה ^^ לא יודעת אם זה נחשב פרודיה אבל יש גם את גרסת הסימליש של Last Friday Night שקייטי פרי בעצמה הקליטה לסימס 3, במקומה הייתי מתה מצחוק מהמילים להרחיב חח כע ניסיתי לחשוב מה יכול להיות לא פוגעני חח כל הפרודיות שאני אוהב זה רק דברים מוגזמים הבחירות שלך וואו נוסטלגיה חח יותר טובות משלי יש כאלה בטוח היום לא פרובקטיבים חח עם מה שהולך היום בתרבות חח אם אני יפרסם משהו פרודי שאני אוהב יבטלו אותי בכל מקום אז לא מומלץ חחח 1 ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.