crocodama פורסם מאי 20 פורסם מאי 20 אז היה לי משעמם ואמרתי, בא לי משהו גריינדי, והבנתי שmmo הם לחרשנים, אז חיפשתי mmo חינמי וקל להריץ על מחשב נייד שאבא נתן לי, ויצאתי עם רונסקייפ אולד סקול. עכשיו, התחלתי לשחק רק אתמול אבל זה דווקא ניראה משחק מאוד מעניין, אני כניראה אתרכז יותר בפארמינג וכל זה כי אני גרועה בקרבות במשחקים בדרך כלל אבל אם זה יהיה קל אז למה לא אולי אעשה מקס לדמות שלי חח קוראים לי שם כמובן crocodama למי ששועל ואני אהיה תמיד בעולם 501 כי זה קו אוטובוס שאני אוהבת ציטוט
יוני פורסם מאי 20 פורסם מאי 20 (נערך) אוהוו המשחק והאגדה פעם בתקופה שאני שיחקתי הכל התמקד בטריידים וכיף היום הכל שם באיך לעלות בצורה אפקטיבית ועכשיו זה גם במובייל אבל לצערי זה לא המשחק שאהבתי כבר שווה לך לנסות דווקא runescape classic אנשים יצרו תמשחק מחדש קוד פתוח אם את צריכה כסף ברונסקייפ דברי איתי אשמח לעזור חח אני עשיתי 99 אחד והראשון שלי ופרשתי נערך מאי 20 על ידי יוני ציטוט
crocodama פורסם מאי 24 Author פורסם מאי 24 On 20/05/2025 at 13:04, יוני אמר: אוהוו המשחק והאגדה פעם בתקופה שאני שיחקתי הכל התמקד בטריידים וכיף היום הכל שם באיך לעלות בצורה אפקטיבית ועכשיו זה גם במובייל אבל לצערי זה לא המשחק שאהבתי כבר שווה לך לנסות דווקא runescape classic אנשים יצרו תמשחק מחדש קוד פתוח אם את צריכה כסף ברונסקייפ דברי איתי אשמח לעזור חח אני עשיתי 99 אחד והראשון שלי ופרשתי להרחיב ניסיתי את הרונסקייפ קלאסיק ועלתה לי שאלה, אם זה קוד פתוח אפשר לעשות עולמות משלך, אז למה לא ליצור שרת רונסקייפ ישראלי חחח ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.