crocodama פורסם יוני 7 פורסם יוני 7 אז הלילה היה לי חלום הזוי, ועכשיו אני חולמת מלא חלומות הזויים אז הגיוני שיהיה לי עוד אחד אבל לא יודעת החלטתי לשתף אתכם. (אזהרה המון דיבורי תכנות) אוקי אז הייתי במחשב שלי, ואיכשהו חיפשתי בגיטהאב מוגובי, ואשכרה היה רפוזיטורי של מוגובי! ומי שהעלה אותו היה מישהו אנונימי, אז מהר מהר הורדתי את הריפוזיטורי בתור קובץ zip כדי שמישהו לא ימחק את הריפוזיטורי כי קופירייט. ואז קראתי את הרידמי, והיה כתוב שם הוראות מפורטות איך להפעיל את המשחק עם ruffle ואיך ליצור שרתים ואפילו היה שם מדריך איך ליצור חפצים ותוכן למשחק, וכל זה היה לי הזוי, כי אני אשכרה הצלחתי להריץ את המשחק. זה אומר שמישהו מבפנים, כניראה עובד חברה של מוגובי לשעבר פרסם את כל הקבצים האלה שאנשים יצרו שרתים פרטיים, אבל למה? ופה התחיל מסע החיפושים שלי אחרי הגיטהאב האנונימי ומי הוא כדי לגלות את האימייל שלו ולהגיד לו תודה (כן אני אשכרה פתחתי מבצע חקירה וסטוקינג כדי להגיד תודה למישהו, איזה מזל שזה חלום והמשטרה לא עובדת פה...) בקיצור מצאתי כלום על הבן אדם וכל מה שיכלתי למצוא היה באתרי דארק ווב ברוסית ואני ממש לא התכוונתי להיכנס אליהם... ואז החלטתי לוותר ופשוט הודתי לה' שיש לי את הקבצים ושיחקתי במוגובי והיה לי נחמד. ואז שניה לפני שקמתי שחקן מוגובי אחר נכנס לשרת הפרטי שלא פרסמתי בכלל ולפני שיכלתי להגיד משהו התעוררתי 1 ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.